Toimintaa

Kuntoliikunta
Liikuntatoimintaa vetävät jäsenet vuorotellen, vetäjänä Kari Laakkonen puh. 0400 274 820, häneltä voi kysellä liikunta-­asioista.

– Sali-­ja vesivoimistelu jatkuu uimahallilla tiistaisin ja torstaisin klo 08.30-­10.30.
– Pilkkimiesten yhdyshenkilö: Veijo Glumerus, puh 040 538 4200

Paperinkeräys
Yhdistyksemme tärkeimpänä tulonlähteenä ollut paperinkeräys loppui 31.12.2022. Toiminnan päättyessä se toimi Kullervo Hirvosen johdolla apunaan Kari Laakkonen sekä muut keruuryhmien vetäjät (Mustonen Erkki, Mustonen Reino ja Veijo Glumerus). Pakettiautomme kiersi maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Ajovuorossa oli kerrallaan 2-3 veteraania tai kannattajajäsentä.

Matkat
Virkistysmatkojen järjestelyistä ilmoitetaan WL:n seuratoimintapalstalla. Kokous- ja juhlamatkat hoitaa sihteeri.

Jäsentemme merkkipäivät
Mikäli ilmoitat ottavasi vastaan vieraita täyttäessäsi pyöreitä vuosia, tulemme onnittelukäynnille , muussa tapauksessa postitamme onnitteluadressin.

ITE-piste
Käpykankaan palvelukeskuksessa, Tapionkatu 4:ssä on avattu ikäihmisten ITE-piste A-aulassa. ITE-piste on avoinna arkisin kello 9.00-15.00.
ITE-piste on tietopankki, josta voi itse hankkia tietoa painonhallinnasta, verenpaineesta, keskeisistä sairauksista ja niiden hoidosta.
Tietoa voi etsiä esim. miten kaatumisriskiä voi vähentää.

Määräraha kotona asumisen tukemiseen
Valtion talousarviossa on ylimääräinen määräraha sotiemme veteraanien kotona asumisen tukemiseen. Kaupunki ilmoittaa kirjeitse tämän avustuksen hakemisesta. Seuratkaa postianne.

Veteraaneille ja heidän omaisilleen
Yhdistys haluaa kunnioittaa poisnukkuneen veteraanin muistoa tuomalla havuseppeleen hänen hautakummulleen ja luovuttaa samalla omaisille hautakiveen kiinnitettävän veteraanitunnuksen veloituksetta. Pyydämme ilmoittamaan siunaustilaisuudesta Erkki Kinnuselle puh. 044 556 2667.

Arkistointitoimikunta
Yhdistys on aloittanut arkistointityön toiminnastaan, perustamisvuodesta alkaen. Mikäli hallussasi on yhdistykseen liittyviä asiakirjoja, lehtileikkeitä tai valokuvia, jotka haluat luovuttaa yhdistyksen arkistoon, otamme ne mielihyvin vastaan. Valokuvat, joissa ei ole mitään merkintää henkilöistä, ajasta, paikasta, ovat tarpeettomia tallentaa. Toimintaa hoitaa Aulis Aalto puh. 044 023 1099 aulisaalto9@gmail.com

Jäsenmaksut
Vuosikokouksen päätöksen mukaisesti jäsenmaksua ei peritä varsinaisilta jäseniltä, kannattajajäsenen jäsenmaksu on 10 €. Uimahallissa kokoontuvan voimisteluryhmän kannattajajäseniltä peritään 40 € saunamaksu.

Osoitteet
Mikäli osoitteesi muuttuu, on siitä ilmoitettava Veijolle puh.040 738 4200. Näin takaat sen, että saat lehtesi myös jatkossa ja jäsenkortisto pysyy ajan tasalla.

Toimisto
Yhdistyksen toimisto sijaitsee Veteraanijärjestöjen yhteisessä perinnehuoneessa entisen kirkkoherran viraston tiloissa. Toimistossa ei ole päivystystä.