Kunnioitettavat sotiemme veteraanit, hyvät yhdistyksemme jäsenet 

 

Kevättä kohden mennään, vaikka talvi ei tahdo antaa periksi välillä tulee lunta taivaan täydeltä. Kauniitakin ilmoja on välillä ollut. Pilkkijät ovat ilmestyneet jäille runsain joukoin, useimmilla varmaan kalakukko mielessä, toki ulkona kannattaa liikkua, vaikka pilkkiminen ei kiinnostaisi, raitis ilma tekee aina hyvää.
 
Elämme mielenkiintoista aikaa. Tänä keväänä meillä kaikilla äänioikeutetuilla on mahdollisuus vaikuttaa. Ensin pääsemme äänestämään edukuntavaaleissa. Myöhemmin keväällä äänestämme mepit Brysseliin. Jokaisen ääni on tärkeä. Nukkuvien puolueeseen ei kannata jäädä vaikka se taitaa olla suurin "puolue", kun on äänestänyt niin silloin on lupa arvostella asioita.
Keväisiltä näyttävät veteraanienkin asiat. Valtio on hoitanut velvollisuutensa ja veteraanit saavat sen tuen mikä heille olisi kuulunut jo ajat sitten, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Veteraanien puolisoiden ja leskien asema on vielä todella kehno. Valtio ei tue heitä juurikaan millään tavalla ja monilla heistä on todella vaikeaa. Veteraaniyhdistykset ovat tärkeässä asemassa puolisoiden ja leskien tukemisessa ja auttamisessa.
 
Hyvää kevättä kaikille!
  Matti Jaatinen